M2O— M.A.S.K —
<

About

Mateja Pozeb Očko je uspešna umetnica ličenja, ki je svojo ustvarjalno pot začela leta 2010. V zelo kratkem času je ustvarila veliko navdihujočih rezultatov, pridobila zaupanje naročnikov in strank, ki se vedno rade vračajo in predvsem ustvarila zgovoren portfolio, ki ji je odprl vrata tudi v tujino. V Milanu, svetovni modni prestolnici sodeluje s priznanimi modnimi agencijami (Elite Model Management, Next Models, IMG Models, ICE Models itd.) ter si pridobiva neprecenljive izkušnje v osrčju modnega dogajanja, ki jih s stalnim izobraževanjem tudi dopolnjuje. Značilnost njenih tehnik se odraža predvsem v natančnosti nanosov, estetiki in prilagajanju različnim okoliščinam, ki zahtevajo učinkovito improvizacijo, hitrost in doslednost. Make up pribor vsebuje znamke profesionalnih in vrhunskih ličil, med njimi v največjem deležu M.A.C. Cosmetics, Christian Dior, Chanel, Yves Saint Laurent itd.

Leta 2011 sta s partnerjem, Matjažem Očkom, ustvarila znamko M2O pod katero delujeta kot fotograf in make up artistka. M2O je znamka, specializirana za modno, komercialno in poročno področje ustvarjanja. Vodilne vrednote so kvaliteta, perfekcionizem, individualnost in kreativnost na najvišjem nivoju. Harmonično usklajevanje na poslovnem in osebnem področju omogoča hiter napredek, uspešno delo doma in v tujini, kamor odhajata vedno pogosteje. Kljub skupni znamki delujeta tudi individualno in z drugimi ekipami.

Matejina področja ustvarjanja zajemajo snemanje modnih zgodb (beauty/fashion), oglaševalske kampanje, delo za naročnike iz sveta glasbe in medijev, ličenje na modnih revijah, prireditvah, porokah, svečanih priložnostih itd. 

Leta 2012 je odprla tudi svoj make up studio Alter Ego v prijetnem ambientu hotela Evropa v Celju, ki je v tem času prvi specializirani salon za ličenje na Celjskem in med prvimi v Sloveniji. Poleg stalnega sodelovanja z naročniki iz Slovenije in tujine, veliko pozornosti namenja izobraževanju strank z individualnimi in skupinskimi svetovanji ličenja, hkrati pa si za svoje izhodišče postavlja visoke cilje pri osvetljevanju odnosa do kulture ličenja.

V kratkem obdobju njene profesionalne poti je sodelovala z mnogimi uspešnimi podjetji in posamezniki iz poslovnega in medijskega sveta. Med njene naročnike se uvrščajo med drugim Elite Model Management Milano, IMG Milano, Next Models Milano, Cro A Porter, Alpina Slovenija, Spar Slovenija d.o.o., Radio Center, Nikon Slovenija, Modna, Moja poroka, Poročni kotiček, Hiša kulture, Headblade, Jumum, Kapitol Nepremičnine, Fit Media, Hotel Evropa Celje, Cetis Celje, Firma by Sanja Grcić...